Langelandvissers

Heb je intresse om met een paar vrienden een weekje te komen vissen hier op Langeland , achter de kabeljauw , platvis of zeeforellen . Of een dagje achter de roofvis ( snoekbaars , baars , snoek , ....)  op de grote wateren van Zuid-West Nederland , dan kun je contact opnemen op onderstaande link met uw visgids Sven Vervloesem .

Wil je meer weten over Langeland , de bezienswaardigheden , het toerisme , het vissen , het Langelandsfestival , campings enz...

Dat kun je hieronder bekijken .

Voor een vacantie of vissershuisje te huren hier op Langeland kan je terecht bij een koppel belgen Rudi & Chris van Stubbegaard die ook hier kun hart verloren hebben en die je op alle vlakken kunnen verder helpen , klik hier onder en dan heb je meer uitleg .

Wil je een boot huren om te komen vissen op Langeland kun je terecht bij Nikolaj Östa van IBI bootverhuur , een heel toffe betrouwbare man , wil je een grotere boot huren moet je er wel snel bij zijn en moet je bijna een jaar op voorhand zijn in de drukke periode zoals mei , juni en juli . Hieronder de link .

Wil je vissen in Denemarken heb je een visvergunning nodig zowel met de boot als op het strand en dit voor personen van 18 tot 65 jaar , ze zijn te verkrijgen voor 1 dag , 1 week of 1 jaar . Je kan ze aanschaffen in de hegelsportzaken , post , internet en de toeristendienst .

In Spodsbjerg heb je ook een mooie hengelsportzaak Angelcentrum Langeland , niet ver van de haven die je met alles kan verder helpen zoals visvergunningen enz...

Bij CHRIS & THOMAS REINHARDT ben je altijd welkom .

Wil je meer informatie over het vissen hier op Langeland kun je ook terecht op de website van onze vriend Kees Michielsen , een hollander die hier ook al vele jaren komt .

Ook kun je eens een kijkje nemen op mijn persoonlijke site .

Copyright 2015 © All Rights Reserved  by Vic & Vicky